MemberProtect Support Forum

This is a public support forum for MemberProtect.NET v5.x

We've moved the MemberProtect Support Forums to this FogBugz discussion group as of August 2011.

ik hjpresenterade sig fotbollströja barn Steg framStefan Schwar

ik hjpresenterade sig fotbollströjor Steg framStefan Schwar Det andra benet var en klassiker, en av de stora prestationerna från en engelsk sida i Europa. Roberto Mancini satte Sampdoria framåt på mål i 14: e minuten, lobbing den strandade David Seaman (ho hum!), Bara för Wright att utjämna i 61: e minuten. Ändå såg det ut som om Arsenal gick ut när Claudio Bellucci gjorde mål åt åtta minuter innan han gjorde det 3-1 på natten och 5-4 till Sampdoria på aggregat genom att göra poäng igen i 85: e minuten. Arsenalets motstånd hade brutits. Loppet kom till ett slut - tills en osannolik hjälte presenterade sig. fotbollströja barn Steg framåt, Stefan Schwarz. I den 88: e minuten vann Arsenal en frispark. Det var 25 meter ut och Schwarz tog en stor uppgång och skickade ett lågt skott på skogen över gräset och in i nedre vänstra hörnet med sin vänstra fot för att tvinga extra tid. Matchen gick till straff och Arsenal var i finalen efter Sinisa Mihajlovic, Jugovic och Atillio Lombardo såg deras spot-spark sparade av sjömän. Mer om honom senare.   Arsenal målvakt, David Seaman, misslyckas med att hålla ut skottet. Foto: Michel Lipchitz / AP Det kunde ha varit en engelskspråkig final i Paris Saint-Germain's Parc des Princes. Chelsea gick in i tävlingen efter att ha förlorat FA Cup-finalen till Manchester Uniteds dubbla vinnare. Det var deras första utseende i Europa sedan 1971-72-säsongen när de dumpades ut av Cup Winners Cup på bortmål från Sveriges Atvidabergs i andra omgången - ett otillåtet sätt för innehavarna att gå ut. Glenn Hoddles sida kantade genom de första runda och kom upp mot Club Brugge under de senaste åtta. De förlorade det första laget 1-0 i Belgien, men Chelsea var drivet av deras skumma grå- och apelsinsats vid Stamford Bridge och Brugge blev överväldigade av mål från Mark Stein och Paul Furlong.