MemberProtect Support Forum

This is a public support forum for MemberProtect.NET v5.x

We've moved the MemberProtect Support Forums to this FogBugz discussion group as of August 2011.

Fotbollströjor barn Värdar Chile borstar bort Bolivia 5-0 på Co

Fotbollströjor Värdar Chile borstar bort Bolivia 5-0 på Copa América på fredag ​​för att sluta topp i Grupp A och se till att de förblir i huvudstaden Santiago för kvartfinalen. Mittfältaren Charles Aranguiz gjorde två mål och Arsenal-anfallaren Alexis Sanchez tog sitt första mål för turneringen när Chile kryssade till seger i ett ensidigt möte på nationalstadion. Fullback Gary Medel lade till en fjärde, bolivianska kapten Ronald Raldes gjorde fotbollströjor barn ett eget mål och Sanchez slog träverket två gånger mot en bolivia-sida som erbjöd lite motstånd.  Trots deras nederlag slutade Bolivia andra i gruppen och fortsatte också till de sista åtta. Ecuador, som slog Mexiko 2-1 tidigare, måste vänta på andra resultat för att se om de går igenom, medan Mexiko, som kom till Copa med en styrka, elimineras.  Jag är nöjd med segern och för antalet mål vi gjorde för att vi inte gjorde tillräckligt med poäng, sade spelmakaren Jorge Valdivia. Det är bäst att det är så här, för att vi ska bli bättre med varje match. Vi måste fortsätta att fotbollströjor barn förbättra. Chile gjorde den perfekta starten, Aranguiz satte dem framåt efter tre minuter. Medel lanserade en lång boll framåt, anfallaren Eduardo Vargas hakade det tillbaka med sin första touch och Aranguiz sprang fram till det för att skjuta hem ett kraftfullt skott från kanten av lådan.  Efter att ha slagit på båda inläggen hittade Sanchez äntligen baksidan av nätet efter 37 minuter och mötte ett Valdivia-kors med en dykning, snygg huvud i nedre hörnet. Chilenarna fortsatte sin dominans efter pausen, Aranguiz scorade sin andra från nära håll i 66: e minuten. Medel, en hård tacklande försvarare, capped en fin kväll för värdarna med ett mål som var värd en anfallare, bråka ner ett pass från Valdivia innan han huggade en delikat lob över den kommande målvakten. Raldes avböjde sedan ett högra fotbollströjor barn kors i sitt eget mål för att slutföra en eländig natt för bolivierna.  Chiles seger kommer i slutet av en svår vecka som domineras av nyheter om mittfältaren Arturo Vidal, som var skyldig att dricka körning efter att ha tillbringat en eftermiddag från tävlingen som dricker på ett kasino. Det här är uppenbarligen obekvämt men idag handlade det om fotboll, sade veteran mittfältaren David Pizarro, som kom till ersättning för sitt första Copa América-utseende i 16 år. Han vet att han gjorde något fel men han har vänt ett nytt blad. MichaelaH [url=http://ridley77.com/forums/index.php?topic=35751.0]fotballdrakter barn[/url] DallasZou  MaricruzW [url=http://www.sungkom.com/space.php?uid=56123jor[/url] KaylaJvl  OdessaMoc [url=http://trungcapluatbmt.edu.vn/UserProfile/tabid/57/userId/133965/Default.aspx]maglie calcio poco prezzo[/url] DavidaVis  MikeHumes [url=http://schmiemann.db-websolutions.de/?option=com_k2jer Born[/url] KareemxkO