MemberProtect Support Forum

This is a public support forum for MemberProtect.NET v5.x

We've moved the MemberProtect Support Forums to this FogBugz discussion group as of August 2011.

Napoli tröja Real Madrid vann lätt i 33: e veckan i La Liga Spa

PSG tröja Real Madrid vann lätt i 33: e veckan i La Liga Spanien. Facing Getafe på Estadio Coliseum Alfonso Perez, lördag Madrid vann 5-1. Madrid segern öppnade Karim Benzema 29 minuter. Börja från matningen av James Rodriguez, Benzema som rymde den framgångsrika offside fällan som bryter Getafe målvakt Vicente Guaita eskort. I andra halvan sänkte Madrid inte trycket till lägervärdaren. De går längre bort när Gareth Bale scorer i minut 50. Efter att ha PSG tröja brutit ner vänster sida av Getafe-försvaret slår Bale lätt in i högerkanten Barcelona tröja av målet. Kände sig svårt att fortsätta, Madrid tog ut Dani Carvajal, Bale och även Benzema. Hans tredje roll ersattes av Nacho, Bayern Munchen tröja Lucas Vazquez och Jese Rodriguez. Men förändringen gav inte positiva resultat. Madrid medgav faktiskt 83 minuter. Utan strafflådan gjorde Pablo Sarabia vackra mål. Nested boll i vänster hörnet av målet Keylor Nabas. Madrid målfest slutade slutligen megastjärnan Cristiano Ronaldo. Minut 90 + 2, Jese som mötte en på en med Guaita istället ge feedback på Ronaldo. Spelare som ofta heter CR7 är säkert lätt att bryta ner motståndarens motståndare är tom obebodd. Med denna seger kan Madrid ersätta Atletico på andra platsen. Ett tag sänktes Los Blancos 75 poäng. De är två poäng före Atletico och en poäng bakom Barcelona. Å andra sidan blir Getafe värre. De har bara 28 poäng och ligger längst ner i La Liga-positionerna. TuyetDuah [url=http://4rum.vn/36/mindaod-fotbollstr%C3%B6jor-marcelino]billiga fotbollstr�jor[/url] CyrusWool  KoryLangf [url=http://bookmarkstarget.com/story.php?title=milan-trojer-billige-fodboldtrojer]Billige Fodboldtrojer[/url] CaridadMa  StacieLeo [url=http://qa.lander.webtm.ru/6805/robyn-fu%C3%9Fballtrikots-jeremyly]fu�balltrikots kinder[/url] Hilariouw  Krystynad [url=http://ad09.net/xe/board_InRR53/85419]fotballdrakter[/url] ErwinSutt  AracelySc [url=http://marimaru.co.kr/notice/471647]billige fotballdrakter[/url] MichellJe  MaryanneT [url=http://severina.xyz/story.php?title=lazio-maglia-felipa]maglie calcio a poco prezzo[/url] StevenSot