MemberProtect Support Forum

This is a public support forum for MemberProtect.NET v5.x

We've moved the MemberProtect Support Forums to this FogBugz discussion group as of August 2011.

Barcelona trøje AC Milan træner Vincenzo Montella dømt påstande

Real Madrid trøje AC Milan træner Vincenzo Montella dømt påstanden om, at hans side gav lørdag dommeren meget dårligt mod dommeren i derbyet mod Inter Milan. Ifølge ham er der ikke noget usædvanligt med hans hold scoret udliggeren, når han skød tid i syv minutter. Ifølge ham tilføjede dommeren skadetid fra fem minutter til 8, da Inter-spillerne spildte for meget tid på banen. Protesten handlede om, hvorvidt det var et mål eller ej. Inter er ikke glad i de sidste 25 minutter, dommeren realiserede det og gav en passende forlængelse af tid, sagde Roma trøje Montella til Premium Sport. I spillet vinder Inter først to mål. Antonio Candreva åbnede PSG trøje scoret med sit mål i det 36. minut. Lige før halveret tilføjede Mauro Icardi sin side med et mål i det 44. minut. Resultat 2-0 for Inter lukkede første halvleg. Da spillet gik ind i det 83. minut, gjorde Alessio Romagnoli Milan klar til at minimere missen. Dramatisk gjorde Cristian Zapata Inter Milan trøje så Milan udligne scoren i det syvende minut af skade tid. Endelig score sluttede 2-2. Jeg så 30 minutter i første halvleg, hvor holdet spillede meget godt. Vi kan være mere kliniske og flytte bolden hurtigere. I de sidste 15 minutter i første halvår indrømmede vi to mål. Det er umuligt for os at tabe i en kamp sådan, sagde Montella. I anden halvdel var der en god reaktion. Comeback bagfra to mål i derby er noget ekstraordinært. I første halvår så jeg Inter cheering. Denne gang fejrer jeg mere end normalt. Nu forstår jeg den glæde, som Inter spillere føler i anden halvdel, tilføjede han. Disse resultater gør AC Milan forblevet rangeret sjette Serie A standings med en værdi på 58. I mellemtiden besætter jeg Nerazzurri stillingen på syv med 56 point indsamling. Denne uafgjort er noget ekstra værd, fordi resten af ​​spillet var lidt, konkluderede han.