MemberProtect Support Forum

This is a public support forum for MemberProtect.NET v5.x

We've moved the MemberProtect Support Forums to this FogBugz discussion group as of August 2011.

Manchester united træningsbukser  Barcelona sluttede Chelsea- d

Manchester united trøje rashford  Barcelona sluttede Chelsea, da de så meget fladt de sidste 20 minutter, men 3-0 ned Chelsea spillede ikke dårligt, men Barcelonas hensynsløshed foran mål var forskellen, da de nåede kvartfinalen i Champions League. minut mistede Cesc Fabregas bolden til Messi, som driblede forbi to forsvarsspillere briljant, og kvadrede bolden til Dembele, der bragte bolden ind i nettet, uden at give målmanden en chance. . minut af spillet Ousmane Dembele og Luis Suarez oprette Messi, der fra en stram vinkel slår Thibaut Courtois til at give Barcelona føringen. Men det blev værre for Chelsea, i det 20. Ligesom i første halvleg spillede Chelsea godt nok og lod Barcelona ikke være i besiddelse og kontrollere spillet..      CurtExzb juventus Trikot Kinder ChasHeinz  ElidaNati maglie calcio bambino DianneDut  AddieMont Bayern M¨¹nchen fu�balltrikots Christoph