MemberProtect Support Forum

This is a public support forum for MemberProtect.NET v5.x

We've moved the MemberProtect Support Forums to this FogBugz discussion group as of August 2011.

Arsenal tröja  Amerikanska målvakten Ethan Horvath spelade in e

Italien tröja  Amerikanska målvakten Ethan Horvath spelade in en avstängning för Molde. Jordan Owens drog ett mål tillbaka tre minuter efter halvtidsavbrottet, men Bernard Berisha gjorde det tre innan Salihi gjorde sin andra på natten. Den walisiska sidan behöll sin egen i den första kvalificerade runda första etappen, men blev borttagen 13 minuter från tiden.txt,6,6]. Adam Gyurcso s mål var tillräckligt för Videoton att besegra TNS i sitt första ben på tisdag. Köp SSC Napoli Tröja På Nätet I andra matcher på tisdag fördömde en andra halvlek från Adam Gyurcso TNS till ett 1-0 hem nederlag mot ungerska outfit Videoton..  Två av förra säsongens Champions League-gruppunderlagsunderhundar gick på en grov start i den första delen av den andra kvalificeringsrundan på tisdag. Nyheten var lite bättre för Maribor, som eliminerade Celtic i slutspelet runt förra året innan han hanterade gruppspelet mot Chelsea, Schalke och Sporting. Bakary Nimanga fick hemmalaget dortmund tröja på den 15: e minuten innan veteran Hamdi Salihi lade till en andra i den 34: e. Alexandru Antoniuc gjorde det enda målet för Moldovas champs på 41: e minuten. OusmanJallow gav vinnaren i 86: e minuten, medan Atomu Tankaka lade till en tredjedel i stopptiden..  Morten Rasmussen gjorde i första halvlek som Danmarks Midtjylland besegrade Lincoln Red Imps från Gibraltar 1-0. Northern Irish Crusaders hamrade 4-1 bort till albanska klubben Köp Italien Kläder På Nätet Skenderbeu. Molde av Norge kryssade förbi Armenien Pyunik 5-0 tack vare hängslen av Mohammed Elyounoussi och Ola Kamara, med Mattias Mostrom som lägger en femtedel vid döden. Den slovenska sidan kan bara hantera ett femte minuters Marko Suler mål i en 1-0 seger över Kazakstan Astana.